Tentang Saya

BismilLah...

Assalamu'alaikum & salam sejahtera,

Saya Norhayati Yusoff, isteri kepada Mohd Fariz Nordin dan juga ibu kepada 3 orang anak, seorang masih dalam perut, insyaAllah Oktober 2016 nanti akan menemui kami di bumi Allah ini.

Saya pengguna dan pengedar sah produk kesihatan Shaklee yang sentiasa selamat dan amat sesuai digunakan mengikut keperluan umur sedari kanak-kanak sehingga dewasa dan warga emas.

Saya sudah merasakan kelebihan vitamin Shaklee ini bagi diri saya, terutamanya produk ibu mengandung dan menyusu. Setelah 2 tahun sebagai ahli yang hanya menggunakan untuk diri sendiri, saya kini ingin menjadi seorang yang lebih baik dengan mengongsikan kelebihan/kebaikan produk ini buat rakan-rakan dan semua.

Kepada yang membuat pembelian dengan saya, sudah tentu akan diberikan khidmat selepas jualan (after sales service and free consultation). Saya juga membuka peluang kepada semua untuk menyertai keluarga Shaklee kami dengan keahlian percuma ataupun dengan hanya RM79.50 (termasuk GST).

Sudi-sudilah membaca blog saya yang mana saya akan kongsikan pengalaman sendiri dan pengalaman orang lain mengenai Shaklee seikhlas mungkin.

Dengan Shaklee, biizniLlah, kita bukan hanya akan mampu kekal sihat, kita juga akan mampu membina ekonomi yang lebih baik buat keluarga kita, TIADA YANG MUSTAHIL. InsyaAllah.Ikhlas,
Norhayati Yusoff
Shaklee ID: 1230244
momisense.blogspot.my
momisense@gmail.com
019-2267990
#momisense

No comments:

Post a Comment